BBS Lyd og Lys logo
Højtalere, Forstærkere, Mikrofoner og Mixere
Lamper, Lyspulte, Alubroer
og DMX kabler
Projektorer, Lærrede, Storskærm og Kamera
Mobilscene, Scenegulv, Podier og Overdækning
Telefonnummer, E-mail, Adresse og Personer

Live videoproduktion

Få dokumenteret jeres event, møde eller koncert, med professionelle fotografer
der levere billeder i HD format til Storskærme, Streaming, Web og DVD.

Videoproduktion

For at alle skal få lige stor udbytte af en begivenhed, så som en koncert eller stormøde, er video det rette værktøj. Ved en live kameraproduktion, kan du projekterer video af foredragsholdere, talere, tilskuere mf. op på storskærme og få deres ansigt og udtryk med, så alle føgler sig forbundet med personerne.

Vi giver vores kunder mulighed for at streame video direkte op på internettet eller og storskærme, samt færdig klippe en video til brug intern og ekster efterfølgende.


Plants: image 1 0f 8 thumb Plants: image 2 0f 8 thumb Plants: image 3 0f 8 thumb Plants: image 4 0f 8 thumb Plants: image 5 0f 8 thumb Plants: image 6 0f 8 thumb Plants: image 7 0f 8 thumb Plants: image 8 0f 8 thumb

Professionel kvalitet

For at sikre vores kunder en høj professionel kvalitet og en god oplevelse, benytter os erfarende klippere og fotografer, som også arbejer på bla. TV2 og TV3. Derudover levere levende billeder i HD format, samt professionelt video udstyr.

professionel-kvalitet
Den gode oplevelse

Den gode oplevelse

For at alle deltager til et evt. stormøde kan bevare interessen og arrangementet, er det vigtigt at deltagerne kan se og føgle et nærvær med personerne på scenen. Dette kan en live videoproduktion hjælpe med, samt levere en god oplevelse og et stort udbytte til alle deltager.

Optag og genoplev

Vi tilbyder også vores kunder at få optaget arrangementet og sammenklippet i til en unik video, der beskriver og dokumenter dagen. Disse optagelser bliver ofte brugt på vores kunders hjemmesider eller intranets.

Del oplevelse
Live streaming

Streaming

Vi tilbyder direkte online streaming af vores videoproduktion, når behovet opstår. Ofte sker det at ved et seminar eller event, at alle ikke kan deltage i begivenhederne eller at andre interesserede skal have mulighed for at følge med.

Tilbud på videoproduktion

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres arrangement, hvor vi kan levere live videoproduktion til, samt lyd, lys, scene og øvrig av produktion.
Kontakt os gerne i god tid og beskriv jeres ønsker og ideer.

Kontakt bbs lyd og lys
Kontakt bbs lyd og lys


Lyd, Lys og 4D Video Mapping


Lad showet få en ekstra dimention, som feks. showlys eller ligende. Vi har udstyr der kan få video mapping og lys til køre sammen, til en unik oplevelse for tilskuerne.

Kontakt bbs lyd og lys


Interaktiv projektion


Lav en interaktiv oplevelse for jeres kunder, gæster eller tilskuere. Vi tilbyder interaktive spil så som fodbold, samt muligheden for at gå på vandet.

Kontakt bbs lyd og lys


Projektor og lærreder


Få et lærreder der er stort nok til alle kan se og en projektor der er kraftig nok i til at kunne lys dit show op. Vi levere udstyret og gør det nemt og billigt for jer.

BBS Lyd og Lys Udlejning - Anne Marievej 16, 4200 Slagelse - 40 26 45 27 - info@bbs-sound.dk - www.BBS-Sound.dk


COPYRIGHT 2013 © Alle retigheder forbeholdt BBS Lyd og Lys udlejning att. CVR 12069197 Ingen kopiering eller gengivelse af indhold tilladt.
Instagram