BBS Lyd og Lys logo
Højtalere, Forstærkere, Mikrofoner og Mixere
Lamper, Lyspulte, Alubroer
og DMX kabler
Projektorer, Lærrede, Storskærm og Kamera
Mobilscene, Scenegulv, Podier og Overdækning
Telefonnummer, E-mail, Adresse og Personer

Lys udlejning

Lys udlejning til alle typer opgaver, store som små, lige fra teater og koncerter til gymnastik og garantmøder. Vi har ry for at levere det rette udstyr der imødekommer vores kunders ønsker og behov - som virker hver gang!


Lys udlejning til ethvert show

Vores lys udlejning råder over moving heads, følgespots, freschnell og Par lamper mf. så vi kan imødekomme ethvert behov for lys til vores kunders store og små opgaver.
Vi har stor erfaring med lys udljening til koncerter, teater, modeshows, gymnastik, dans og dekoration, samt garantmøder, events og begivenheder. Vi hjælper gerne vores kunder med at opnå de ønskede visuelle udtryk.

Lys udlejning til koncerter

Lys udlejning til koncerter er det halve af showet. Derfor går vi meget op i at levere det rette lys og effekter til koncerter, så sammenspillet mellem musik, kunstner og publikum, bliver til en samlet live oplevelse. Vi har stor erfaring på området og hjælper gerne med at matche pris og forventninger.

koncert lys
teater lys

Lys udlejning til teater

Når det gælder lysudlejning til teater og musicals, har vi det rette udstyr til opgaven. Vi har lavet lys til et utal amatører og professionelle forestillinger og kan levere løsninger der imødekommer instruktørernes tanker og forventninger til de forskellige scener.

Lys udlejning til events

Vi levere lys til en række ude- og indendørs events rundt om i landet og er gode til at få kundernes arrangementer i fokus. Ofte gør vi brug af en række forskellige typer lamper, effekter og AV udstyr til at opnå arrangørens ønskede forventninger til eventet visuelle udtryk. Se os lave lys på en Suzuki.

event lys
danse lys

Lys udlejning til dans

I mange år har vi stået for lys udlejning til standarddans og showdans, som hver især har deres behov for lys. Vi er gode til at belyse ethvert dansegulv af enhver karakter og holder af at fornye konceptet år for år, for vores faste kunder, som med stolthed kan fremvise deres dansere på flotteste vis.

Dekorationsbelysning

At dekorere med lys kan være en krævende opgave, alt efter omfang og placering. Vores lys udlejning har mængden af lamper, faglig viden og specielt udviklet udstyr, der gør det både nemt og billigt for vores kunder, at vælge et koncept der virkerfor dem. Se evt. dekoration- og facadebelysning.

Dekorationsbelysning
Hyggebelysning

Hyggebelysning til haller

Vi ved at det kan være svært at skabe en hyggelig og intim atmosfære i en sportshal, derfor har vi udviklet et unikt koncept, der kan opsættes i alle haller på en hurtig og enkel måde. Samtidig er der selvfølgelig mulighed for, at tilføje yderligere dekorationsbelysning fra vores lys udlejning.

Få den rigtige løsning

Der skal ikke være nogen tvivl om, at når vores kunder har behov for lys, nøjes de ikke kun med at leje lys, da det altid kan svare sig at få en samlet løsning fra BBS Lyd og Lys udlejning. Vi har flair for at levere en totalløsning der rummer alt fra lyd, lys, av, og scener til priser alle kan stå indefor.
Få et uforpligtende tilbud her.

Kontakt BBS Lyd og Lys
BBS Lyd og Lys Udlejning - Anne Marievej 16, 4200 Slagelse - 40 26 45 27 - info@bbs-sound.dk - www.BBS-Sound.dk


COPYRIGHT 2013 © Alle retigheder forbeholdt BBS Lyd og Lys udlejning att. CVR 12069197 Ingen kopiering eller gengivelse af indhold tilladt.
Instagram