BBS Lyd og Lys logo
Højtalere, Forstærkere, Mikrofoner og Mixere
Lamper, Lyspulte, Alubroer
og DMX kabler
Projektorer, Lærrede, Storskærm og Kamera
Mobilscene, Scenegulv, Podier og Overdækning
Telefonnummer, E-mail, Adresse og Personer

Projektor udlejning

Vores projektor udlejning rummer projektore beregnet til det lille mødelokae og helt op til store garantmøder og udendørs videoprojekter. Vi har de typer af projektore og objektiver vores kunder har behov for og giver dem samtidig mulighed for at projektere bagfra.


Projektor til mange formål

Vi udlejer projektorer i flere styrker og har forskellige lærreders størrelser. Vi har mulighed for at projektere tæt på et lærrede, langt fra og bagfra, hvilket gør vores udlejning meget alsidig. Ofte er det pladsen det kniber med for vores kunder, men vi har altid en løsning på deres udfordringer.

Projektor til stormøder

Projektor til garantmøder og generalforsamlinger er et af vores specialer. Vi har i flere sammenhæng leveret projektor og av udstyr, så diveres powerpointshows, videoklip, grafik og talere kunne ses af alle. Ofte leveres der flere skærme og projektorer, samt lyd og lys til sådanne arrangementer.

Projektor til stormøder
Videoproduktion

Videoproduktion

Vi er leveringsdygtige i live videoproduktioner til koncerter, teater, møder og events. Med en videoproduktion, kan jeres arrangement blive dokumenteret, streamet og vist live på skærme og projektorer. På den måde får alle et større udbytte af arrangementet. Se mere om vores videoproduktioner her.

Videomapping

Video Mapping eller 3D Videomapping er grafik og animation der er tilpasset et givent objekt, som eksempel vis kan være en bygning, bil eller statue. Grafikken og animationen gør objektet levende og interessant, da man kan få alt til at ske. Se evt. et eksempel på 3D Video Mapping vi har udført her.

Videomapping
Teaterkulisser

Teaterkulisser

Nogen forestillinger kræver mange forskellige kulisser, som kan være en omkostningsfuld invistering. Derfor har vi ved flere lejligheder projekteret teaterkulisser op på et lærrede, som gør det nemt og billigt for arrangørerne at skifte imellem mange typer af kulisser.

Projektor og lærreder

Omgivelserne en projektor benyttes i og hvor mange tilskuere der forventes, har en stor betydning for hvilken projektor, objektiv og lærreder der bør anvendes. Vi har flere typer projektorer, objektiver og lærreder, så vi altid kan tilbyde den rigtige løsning, til en god pris.

Projektor og lærreder
Storskærm

Storskærm

Vi levere storskærme til flere formål. Alt lige fra garantmøder og fodboldkampe til kommunalvalg og events. En LED storskærm på feks. 50" er meget anvendelig til at fremvis mindre præssentationer på og oplyse gæster om diverse informationer under et event eller show.

LED Skærm

Vi levere LED Skærme i mange forskellige størrelser og formater, til en oplevelser der virkelig skal gøre indtryk. Vores skærme bygger på 50x50 centimeteres moduler og kan sammensættes til ethvert formål, som vi er eksperter i at udvikle grafiske oplevelser til. Se hvilke opgaver vi anvender LED Skærme til.

LED Skærm
Kontakt bbs lyd og lys

Få en samlet løsning

Vi er gode til at lave total løsninger, hvorfor vi gerne byder på en samlet opgave der omfatter lyd, lys, scene og av udstyr. Det er som oftes billiger for vores kunder at de får det hele et samlet sted og gør total oplevelsen beder. Få et uforpligtende tilbud her.

BBS Lyd og Lys Udlejning - Anne Marievej 16, 4200 Slagelse - 40 26 45 27 - info@bbs-sound.dk - www.BBS-Sound.dk


COPYRIGHT 2013 © Alle retigheder forbeholdt BBS Lyd og Lys udlejning att. CVR 12069197 Ingen kopiering eller gengivelse af indhold tilladt.
Instagram