BBS Lyd og Lys logo
Højtalere, Forstærkere, Mikrofoner og Mixere
Lamper, Lyspulte, Alubroer
og DMX kabler
Projektorer, Lærrede, Storskærm og Kamera
Mobilscene, Scenegulv, Podier og Overdækning
Telefonnummer, E-mail, Adresse og Personer

Scene udlejning

Scener, scenegulv og mobilscener, vi tilbyder det hele til vores kunder og har styr på sikkerheden. Vi leverer sceneudstyr over hele landet og udlejer scener til alle typer arrangementer, der måtte have brug for en scene. Se mere på siden her, om hvad vi kan tilbyde af scener til vores kunder.


Scenegulv og Mobilscener

Vi har leveret scenegulv og mobilscener til mange arrangementer igennem mange år og ved hvad der er den gode løsning for vores kunders udfordringer. Skulle du mangle scenegulv eller en mobilscene til et arrangement, er du velkommen til at kontakte os og høre hvilke løsninger vi kan tilbyde.

Mobilscene udlejning

Vi udlejer mobilscener til alle formål. Lige fra den lille kulturrelle begivenhed, til større arrangement med flere forskellige optrædende. Vores mobilscener er af tysk kvalitet og er udstyret med sidestykker og trappe, samt alurør til lys og bagtæppe. Læs mere om mobilscene udlejning her.

Scene udlejning

Scene udlejning

Vi har mulighed for at de levere scener vores kunder efterspørg og har behov for. Om det skal være små eller store mobilscener eller stationære scener efter specialmål, er underordnet. Vi levere og udlejer scener til hele landet, ligemeget hvilket arrangement der er tale om.

Kvalitet, sikkerhed og pris

Vores scener lever op til gældende dansk lovgivning omkring sikkerhed. Derfor er vores kunder altid sikre på at sikkerheden er iorden, med hensyn til bæreevne, tøjring og vindstød. Scenerne er af tysk kvalitet, som gør at de er hurtige og nemme at sætte op. Det gør dem oftes billiger at sætte op og leje.

Kvalitet, sikkerhed og pris
Scene levering

Scene levering

Vi udlejer og leverer scener over hele landet. Vi kan komme ind over alt med 6,8m x 6,3m mobilsecene, som oftes er nok til de fleste arrangementer. Kontakt os gerne hvis I tvivler på at I kan få sat en scene op til netop jeres arrangement og hvilken størrelse I ønsker jer.

Scenegulv

Scenegulv og scenepodier, kan vi levere i mange størrelser og højder. Vi bygger scener på mål efter vores kunders ønsker, med trapper, alurbroer, bagtæpper og hvad der ellers måtte være ønske og behov for. Kontakt os med jeres projekt og hør hvad vi kan gøre for jer.

Scenegulv
Kontakt bbs lyd og lys

Et samlet tilbud

Få en samlet løsning på scene, lyd og lys, og få en bedre oplevelse. Det er hvad vi råder vores kunder til da vi på den måde kan give dem en god og solid løsning og som oftest også en bedre pris. Kontakt os og fortæl os om jeres arrangement og få et uforpligtende tilbud.

BBS Lyd og Lys Udlejning - Anne Marievej 16, 4200 Slagelse - 40 26 45 27 - info@bbs-sound.dk - www.BBS-Sound.dk


COPYRIGHT 2013 © Alle retigheder forbeholdt BBS Lyd og Lys udlejning att. CVR 12069197 Ingen kopiering eller gengivelse af indhold tilladt.
Instagram