BBS Lyd og Lys logo
Højtalere, Forstærkere, Mikrofoner og Mixere
Lamper, Lyspulte, Alubroer
og DMX kabler
Projektorer, Lærrede, Storskærm og Kamera
Mobilscene, Scenegulv, Podier og Overdækning
Telefonnummer, E-mail, Adresse og Personer

Storskærm udlejning

Med en 50" skærm kan du få budskabet op i et format, som alle kan se.
Kun kreativiteten sætter begrænsningen, for hvad man kan bruge digital skiltning til.

Storskærm - Digital skiltning

Storskærme og digital skiltning er blevet en større del af hverdagen, da man har mulighed for at udfolde sig på mange kreative og spændende måder. Vi tilbyder 50" storskærme og digitale skilte der kan blive sat op og anvendt på mange forskellige måder. En fortrukken løsning for vores kunder at en skærm / display, der står på en dekorativ allutruss, som man kan tilpasse i farver og højder.

Her har man gode muligheder for at tilslutte for at tilslutte de enheder man fortrækker, alt lige fra computer, usb-nøgle, dvd afspiller og mediaservere. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne med digital skiltning.


Plants: image 1 0f 8 thumb Plants: image 2 0f 8 thumb Plants: image 3 0f 8 thumb Plants: image 4 0f 8 thumb Plants: image 5 0f 8 thumb Plants: image 6 0f 8 thumb Plants: image 7 0f 8 thumb Plants: image 8 0f 8 thumb

Storskærm til video

Om der er en produktvideo, en virksomheds film eller en fodboldkamp i vil vises, er underordnet. Med en storskærms mange tilslutningsmuligheder og smarte funktioner, er mulighederne mange.

Storskærm til video

Storskærm til præsentation

Fremvis og præsenter et diasshow, hjmmeside, facebookside, eller produktbilleder. Vælg selv indholdet på en eller flere storskærme, om det skal vises på samme på alle skærme eller noget forskelligt på alle. Mulighederne er mange.

Storskærm til præsentation

Storskræm til digital skiltning

Brug digital skiltning til at informere dine gæster og kunder. Vis aktuelle tilbud, priser, logoer, bordplaner, programmer, tidspunkter, oversigter eller genneralle informative informationer og et simpelt velkommen.

Digital skiltning
grafiskarbejde

Grafiskarbejde og ideer

Vi hjælper gerne med ideer og grafiskarbejde, så vores kunders præsentationer bliver helt skarpe og iøjnefaldende. Om det skal være video, billeder, animationer eller et simpelt grafisklayout og opsætning, så kan vi hjælpe.

Kontakt bbs lyd og lys

Bestil storskærm

Vil du bestille eller høre mere om storskærm udlejning og digital skiltning er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gode råd og vejledning, samt uforpligtende priser på jeres ønsker.
Kontakt os gerne i god tid og fortæl os om jeres ønsker og ideer.

Kontakt bbs lyd og lys


Lyd, Lys og 4D Video Mapping


Lad showet få en ekstra dimention, som feks. showlys eller ligende. Vi har udstyr der kan få video mapping og lys til køre sammen, til en unik oplevelse for tilskuerne.

Kontakt bbs lyd og lys


Interaktiv projektion


Lav en interaktiv oplevelse for jeres kunder, gæster eller tilskuere. Vi tilbyder interaktive spil så som fodbold, samt muligheden for at gå på vandet.

Kontakt bbs lyd og lys


Projektor og lærreder


Få et lærreder der er stort nok til alle kan se og en projektor der er kraftig nok i til at kunne lys dit show op. Vi levere udstyret og gør det nemt og billigt for jer.

BBS Lyd og Lys Udlejning - Anne Marievej 16, 4200 Slagelse - 40 26 45 27 - info@bbs-sound.dk - www.BBS-Sound.dk


COPYRIGHT 2013 © Alle retigheder forbeholdt BBS Lyd og Lys udlejning att. CVR 12069197 Ingen kopiering eller gengivelse af indhold tilladt.
Instagram