BBS Lyd og Lys logo
Højtalere, Forstærkere, Mikrofoner og Mixere
Lamper, Lyspulte, Alubroer
og DMX kabler
Projektorer, Lærrede, Storskærm og Kamera
Mobilscene, Scenegulv, Podier og Overdækning
Telefonnummer, E-mail, Adresse og Personer

Video Mapping

Hvis publikum og tilskuere skal imponeres med et storslået show, er 3D Video Mapping løsningen.
Her bliver en enhver kedelig bygning, bil eller andet gjort levende, med en unik historie og grafik tilpasset eventet.

3D Video Mapping

Slagelse besluttede sig, i julen 2013, for at give borgerne en oplevelse udover det sædvanlige. Byen ville markere sig og samle byens erhvervsliv og borgere til et Winter Wonderland i Slagelse. I den anledning ville de prøve kræfter med at producere deres egen 3D Video Mapping show, hvor vi blev valgt til teknisk sparringspartner, som skulle hjælpe dem fra start til slut.

Kravet var at det skulle være en "Slagelse produktion", hvorfor Erhvervsakademi Sjælland, CadEye, D3 Media, Burchardt Reklamebureau, samt BBS Lyd og Lys, skulle gå sammen og lave sjællands største 3D Video Mapping show, udenfor København, på rekordtid.

Tre mapping variationer

Det er ingen hemmelighed at Video Mapping er en resursekrævende opgave, hvorfor vi har givet vores kunder mulighed for at vairere showets omfang. Her har vi listet tre variationer op af video mapping, som hver især vairerre i pris, tid og produktion.

Scene levering

Video Projektering

Den simpleste og mindst omfangsrige, er at projektere billeder, videoer, mønstre og farver op på en bygning eller objekt. Billeder, videoer, mønstre og farver kan løbende stå og skifte imellem hinanden og samtidig kun være på den bygning eller objekt man ønsker, så det bliver en levende og sjov oplevelse.

Scene levering

Video Mapping

Video mapping er hvis der er ønske om at en særlig grafik er tilpasset en bygning eller objekt, så grafikken kun optræder i vinduerne eller på vægene og evt. skifter derimellem, så det fremstår som et unik show der er tilpasset det givene arrangement.

Stor mobilscene

3D Video Mapping

Når video mapping skal komme til sin ret, er det kun 3D video mapping der er den helt rigtige løsning. Her kan man få alt til at hoppe ind og ud af vinduer, få bygninger til at styrte sammen og lade omgivelserne tilpasse sig som man ønsker det. Lav dette på en bygning eller objekt.

Kontakt bbs lyd og lys
videomapping-teknik

Vi sørger for alt

Vores Know How gør det nemt for vores kunder, da vi levere et samlet videomapping koncept. Vi tager hånd om alt fra planlægning, forberedelser, produktion, software, hardware, teknik, samt projektion og afvikling. Derfor skal vores kunder kun komme med ønsker til tid, sted og evt. handling.

Kontakt bbs lyd og lys

Kontakt os nu

Vil du høre mere om et Video Mapping, som vil lade jeres tilskuere blive imponeret? Så kontakt os nu og lad os få en uforpligtende snak om hvad jeres forventninger og ønsker er. Men kontakt os i god tid, da video mapping er en omfattende og tidskrævende opgave, der kræver god forberedelse.

Kontakt bbs lyd og lys


Lyd, Lys og 4D Video Mapping


Lad showet få en ekstra dimention, som feks. showlys eller ligende. Vi har udstyr der kan få video mapping og lys til køre sammen, til en unik oplevelse for tilskuerne.

Kontakt bbs lyd og lys


Interaktiv projektion


Lav en interaktiv oplevelse for jeres kunder, gæster eller tilskuere. Vi tilbyder interaktive spil så som fodbold, samt muligheden for at gå på vandet.

Kontakt bbs lyd og lys


Projektor og lærreder


Få et lærreder der er stort nok til alle kan se og en projektor der er kraftig nok i til at kunne lys dit show op. Vi levere udstyret og gør det nemt og billigt for jer.

BBS Lyd og Lys Udlejning - Anne Marievej 16, 4200 Slagelse - 40 26 45 27 - info@bbs-sound.dk - www.BBS-Sound.dk


COPYRIGHT 2013 © Alle retigheder forbeholdt BBS Lyd og Lys udlejning att. CVR 12069197 Ingen kopiering eller gengivelse af indhold tilladt.
Instagram