BBS Lyd og Lys logo
Højtalere, Forstærkere, Mikrofoner og Mixere
Lamper, Lyspulte, Alubroer
og DMX kabler
Projektorer, Lærrede, Storskærm og Kamera
Mobilscene, Scenegulv, Podier og Overdækning
Telefonnummer, E-mail, Adresse og Personer

Lyd udlejning

Lyd udlejning som omfatter, højtalere, mikrofoner, mixere og alt der imellem er vores speciale. Vi står for lydudlejning og lydproduktioner til mange typer arrangementer af forskellige størrelse. Vi er kendt af vores kunder for vores falige service niveau og vi levere løsninger der bare virker.


Lydudlejning der virker og lyder godt

Lyd udlejningen råder over tekniksk personale, der ved hvad de laver og som er jordnære. Vi har alt fra højtalere, mikrofoner og mixere til kabler, forstærkere og effekter, således at vi kan lave enhver form for lydproduktion. Det er blandt andet derfor at vi er kendt af vores kunder for, at vi levere udstyr og løsninger der virker og lyder godt.

Lyd udlejning til koncerter

Vi har i mange år stået for lyd udlejning og live produktioner til mange koncerter og har lavet lyd på rigtig mange forskellige kunstnere. Derfor har vi opbygget stor erfaring med lyd udlejning og live produktioner til koncerter af en hver art, store som små.

koncerter
teater

Lyd udlejning til teater

Lyd udlejning til teater og musicals er vores stærke side. Med 70 trådløse mikrofoner, kan vi håndtere små som store forstillingere - udendørs og indendørs. Vi har special udviklet software, der gør at de rigtige mikrofoner bliver tændt og slukket, så alle kan høre hvad der bliver sagt og sunget.

Lyd udlejning til sport

Vi har stået for lyd udlejning til sports arrangementer igennem mange år. Arrangementerne stræker sig over alt lige fra Motocross, BMX, Ridestævner til Triathlon og Marathonløb med over 10.000 deltager og tilskuere, der skal kunne høre alle beskederne fra kommentatoerne.

sport
events

Lyd udlejning til event

Lyd udlejning til events kan være mange ting. Alt lige fra udstillinger, intimkoncerter, oplysningsdage, mindehøjtidligheder og friluftsgudstjenester. Ligemeget hvad det måtte være har vi det rette lyd udstyr til eventet, der er med til at sætte de perfekte rammer for arrangementet.

Teknisk know how

Vi har over 25 års erfaring i branchen og fagfolk der ved hvad de laver og snakker om. Vi ved hvilke forudsætninger der skal til, for at danne rammerne for et show der køre efter planen. Den viden og teknisk know how er med til at vores kunder kan føle sig trygge og fokusere på deres arrangement.

lydmand
udstyr

Udstyr der virker

Vores kunder kender os på at vores lyd udstyr virker og lyder godt. Derfor er vi altid omhyggelig med at checke udstyret for fejl og mangler, når det ikke er i brug. Vi søger for at rette de fejl der måtte opstå, så udstyret altid fremstår i forsvarlig stand til den næst kommende opgave.

En samlet løsning

Da vi både udlejer lyd, lys, av, og scener, opfordrer vi altid vores kunder til at få en samlet løsning i alle sammenhæng. Det gør vi med henblik på, at det ofte bliver billigere for kunden og at vi kan garantere for kvaliteten af den samlede oplevelse. Få et uforpligtende tilbud her.

Kontakt bbs lyd og lys
BBS Lyd og Lys Udlejning - Anne Marievej 16, 4200 Slagelse - 40 26 45 27 - info@bbs-sound.dk - www.BBS-Sound.dk


COPYRIGHT 2013 © Alle retigheder forbeholdt BBS Lyd og Lys udlejning att. CVR 12069197 Ingen kopiering eller gengivelse af indhold tilladt.
Instagram