BBS Lyd og Lys logo
Højtalere, Forstærkere, Mikrofoner og Mixere
Lamper, Lyspulte, Alubroer
og DMX kabler
Projektorer, Lærrede, Storskærm og Kamera
Mobilscene, Scenegulv, Podier og Overdækning
Telefonnummer, E-mail, Adresse og Personer
Specifikationer for mobilscene:
Arial str.: 30 - 42 m2
Scenehøje: 3,4 m. (Front)
Dybde: 4,4 - 6,3 m.
Brede: 6,8 m.
Gulvhøjde: 1 m.
Bæreevne for gulv: 300 kg. pr. m2
Bæreevne for tag: 200 kg.
Sidestykker: Ja
Gelænder: Ja
Trappe: Ja

Mobilscene udlejning

Med en mobilscene fra BBS Lyd og Lys udlejning, sikre vi vores kunder en mobilscene af højeste kvalitet. Mobilscenen er alsidig og kan komme ind mange steder, samt variere i størrelse. Det er en fordel for vores kunder at de ved kvaliteten og sikkerheden er iorden, så de kan bruge deres kræfter på andet.

Levering af mobilscene

Vi har leveret mobilscener til mange arrangementer over hele landet. Det gør vi blandt andet fordi vi har mulighed for at komme ind med mobilscenen, hvor mange andre ikke har. Vi har videreudviklet mobilscenen, så den selv kan køre ind i trænge gader og stræder, så vi kan levere en kvalitets scene, der hvor vores kunder ønsker det.

Mobilscene opsætning

Vi levere tyske mobilscener, som kun tager 30 min. at stætte den op, fra de er parkeret. Det gør at der er mere tid til alt det sjove, hvilket vores kunder sætter pris på.

Mobilscene udlejning

Mobilscene galleri


Plants: image 1 0f 8 thumb Plants: image 2 0f 8 thumb Plants: image 3 0f 8 thumb Plants: image 4 0f 8 thumb Plants: image 5 0f 8 thumb Plants: image 6 0f 8 thumb Plants: image 7 0f 8 thumb Plants: image 8 0f 8 thumb

En mobilscene til det hele

Vores mobilscene passer til langt de fleste arrangementer og events. Om mobilscenen skal brugs til en taler, duo eller større band, så er der rigeligt med plads til alle og gode ordnede forhold.

Scene levering

Mobilscene størrelser

Når en mobilscene på 30 - 42 m2 ikke lægere dækker behovet, har vil selvfølgelig også ander muligheder. Vi kan blandt andet levere mobilscener i størrelser fra 55 til 122 m2.

Stor mobilscene

Lej en Mobilscene

Få en god pris og lej en mobilscene af os. Vi garantere en god tysk mobilscene af højeste kvalitet, som imødekommer vores kunders forventninger. Kontakt os og fortæl os om hvor du har behov for en mobilscene og i hvormange dage, så giver vi et godt tilbud på en mobilscene.

Kontakt bbs lyd og lys
BBS Lyd og Lys Udlejning - Anne Marievej 16, 4200 Slagelse - 40 26 45 27 - info@bbs-sound.dk - www.BBS-Sound.dk


COPYRIGHT 2013 © Alle retigheder forbeholdt BBS Lyd og Lys udlejning att. CVR 12069197 Ingen kopiering eller gengivelse af indhold tilladt.
Instagram